← Назад

В 2019 р. на території Тернопільської  області під час проведення виборів Президента України  та позачергових виборів до Верховної Ради України проведено широку інформаційної кампанію, в першу чергу в нових медіа, для залучення якомога більшої кількості молоді до участі у виборах. Найбільш активні представники молоді пройшли відповідне навчання і були залучені в якості незалежних громадських спостерігачів на виборах з метою запобіганню порушень виборчого законодавства .

Головна ідея проекту полягла в тому, щоб не просто закликати молодь брати участь у виборах, а також залучити активну молодь до процесів демократизації виборчих процесів в Україні, а саме залучити їх до моніторингу прозорості виборчого процесу в якості громадських спостерігачів та до проведення просвітницької кампанії серед виборців .
Під час реалізації проекту  активно використовувались сучасні інформаційні технології, зокрема соціальні медіа та інтерактивні карти для оперативного передавання та оприлюднення інформації про порушення під час голосування на виборах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *