Анонімне опитування хворих на гепатити В та С Тернопільської, Рівненської та Хмельницької областей

Дорогі друзі!

За посиланням https://forms.gle/3DMrzDGxguuudSwe6 ми проводимо онлайн опитування хворих на гепатити В та С Тернопільської, Рівненської та Хмельницької областей.

Це опитування проводиться для збору даних про стан забезпечення Вас необхідними ліками для лікування гепатитів В та С, проблеми, які у Вас з цим виникають та Вашої поінформованості про наявність ліків та схеми лікування. Інформація буде зібрана, опрацьована та надана ПР ООН та МОЗ для покращення стану забезпечення Вас необхідними препаратами.

Проект “Громадський моніторинг наявності, використання та своєчасності доставки до складів і закладів охорони здоров’я Тернопільської, Рівненської та Хмельницької областей лікарських засобів придбаних ПРООН за бюджетні кошти МОЗ для хворих на гепатити В і С” реалізується ТО “Нівроку” в рамках проекту ПРООН «Надання послуг з організації та проведення процедур закупівель Міністерству охорони здоров’я України».

Гарантуємо абсолютну анонімність.

Це опитування проводиться для збору даних про стан забезпечення Вас необхідними ліками для лікування гепатитів В та С, проблеми, які у Вас з цим виник….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *