Сім повідомлень про можливі порушення під час виборів в тернопільській обл.

Сім повідомлень про можливі порушення виборчого законодавства отримали поліцейські після закриття виборчих дільниць. Про це речник Нацполіції області Сергій Крета повідомив під час заключного виборчого брифінгу у Тернопільському прес-клубі.

Також про можливі порушення, які зафіксували спостерігачі під час підрахунку голосів, розповіли члени громадських організацій – «Нівроку», Центр суспільних досліджень «ПОЛІС» та громадянської мережі «Опора».

Спостерігачі громадянської мережі «Опора» двічі викликали поліцію на засідання окружної виборчої комісії №166 – каже координаторка спостереження «Опори» Ольга Галушка. Представник від творчого об’єднання «Нівроку» Олександр Домбровський розповідає, спостерігачі зафіксували системні порушення у ніч підрахунку голосів на 164 виборчому окрузі.

Директор центру суспільних досліджень «ПОЛІС» Ігор Процик повідомив, що не зафіксував порушень, які би вплинули на результати виборів.

Поліцейські склали 7 адміністративних протоколів про можливі порушення під час засідань окружних виборчих комісій № 164 і 166 – розповів речник Нацполіції області Сергій Крета.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *