Прес-анонс

До уваги журналістів!

18 липня о 11-00 в Тернопільському прес-клубі  відбудеться прес-конференція ТО “Нівроку” та коаліції громадських організацій «За прозорі та чесні вибори».

Учасники прес-конференції представлять результати громадського моніторингу перебігу парламентської виборчої кампанії в Тернопільській області.

У прес-конференції візьмуть участь:

  • Керівник проекту «Залучення молоді до активної участі у Президентських та Парламентських виборах України 2019 р. та запобіганню порушень виборчого законодавства в Тернопільській області» Олександр Домбровський
  • Координатор коаліції «За прозорі та чесні вибори» Іван Марчук

Захід відбудеться  18 липня 2019 року (середа) о 11 годині 00 хв. у приміщенні Тернопільського прес-клубу за адресою вулиця Качали, 3.

Захід проводиться в рамках проекту «Залучення молоді до активної участі у Президентських та Парламентських виборах  України 2019 р. та запобіганню порушень виборчого законодавства в Тернопільській області». Проект здійснено за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Погляди учасників заходу не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

Тел. для довідок +380 67 3704406

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *