Підведено результати конкурсу творчих робіт молоді на антикорупційну тематику

09  листопада 2018 року в приміщенні Тернопільського прес-клубу відбулась прес – конференція представників громадської організації «Творче об’єднання «Нівроку».

Голова «Творчого об`єднання «Нівроку» Олександр Домбровський розповів, що з вересня місяця в Тернопільській області відбувся конкурс творчих робіт на антикорупційну тематику в жанрі малюнку та малих літературних форм, серед студентської та учнівської молоді. На минулому тижні відбулось засідання номінаційного комітету, де було визначено переможців у двох номінаціях. Нагородження переможців конкурсу відбудеться 14 листопада в приміщенні Тернопільської ОДА в 825 кабінеті о 14-00.

Керівник проекту «Громадська антикорупційна камапанія «КАТОК» Ольга Мазаєва повідомила присутніх про кількість учасників, конкурсу, категорії дітей, що взяли участь та про результати зустрічей з дітьми під час конкурсу.

Заступник начальника управління освітьи і науки Тернопільської облдержадміністрації Ганна Зварич підтримала ідею проведення таких конкурсів ат розповіла про дію в області програми «Українська хартія вільної людини»

В ході прес-конференції було проведено презентацію «Збірки творчих робіт студентської та учнівської молоді на антикорупційну тематику» та продемонстровано роботи учасників конкурсу.

 

 

Громадська антикорупційна кампанія «КАТОК» здійснюється Творчим молодіжним об’єднанням «Нівроку»  в рамках проекту «Прозорість і доброчесність публічного сектору», який виконується Програмою розвитку ООН в Україні та фінансується Міністерствомзакордонних справ Данії протягом 2015-2018 рр.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *