Моніторингова група зустрілась з Головою Бучацької райдержадміністрації

7-8 листопада продовжились поїздки моніторингової групи дорогами Тернопільської області на яких проводився середній поточний ремонт в 2017-2018 роках. На цей раз для поїздок було вибрано дороги місцевого значення в Бучацькому та Козівському районах.

Під час відвідування Бучацького району відбулась зустріч членів моніторингової групи під керівництвом Івана Марчука з Головою Бучацької райдержадміністрації Бебихом Віталієм Валерійрвичем. Під час зустрічі обговорювались питання які дороги вже зроблені відповідно до запланованих, на яких дорогах роботи ще не розпочинались, яка якість виконання робіт.

На жаль підрядники марнують час для виконання робіт не дорозі О200305 Бучач-Возилів. Станом на 7 листопада ніякі роботи на цій дорозі ще не проводились.

Сторони висловили надію, що в наступному році дороги області будуть ремонтуватися активніше. 

 

 

Проект «Громадський моніторинг прозорості та доброчесності проведення ремонтів доріг в Тернопільській області» здійснюється Творчим молодіжним об’єднанням «Нівроку»  в рамках проекту «Прозорість і доброчесність публічного сектору», який виконується Програмою розвитку ООН в Україні та фінансується Міністерством закордонних справ Данії протягом 2015-2018 рр.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *