Прес-конференція за результатами проекту “КАТОК”

20 листопада в Тернопільському прес-клубі відбулась прес-конференція представників  організації «Творче об`єднання “Нівроку» та коаліції громадських організацій «Тернопільський центр реформ».

На ній було підведено підсумки проекту антикорупційних ініціатив «КАТОК».

Було продемонстровано роботи переможців  конкурсу творчих робіт на антикорупційну тематику серед молоді та анонсовано «Ярмарку антикорупційних ініціатив».

Представник коаліції “Тернопільський центр реформ” Люба Вовк наголосила на необхідності проведення освітніх кампаній серед молоді на тему несприйняття корупції, оскільки молодь це майбутнє держави.

Керівник проекту “КАТОК” Ольга Мазаєва повідомила, що переможцям конкурсу творчих робіт Управляння юстиції в Тернопільській області планує організувати екскурсію В місто Київ з відвідуванням Міфністкрства юстиції України.

 

Громадська антикорупційна кампанія «КАТОК» здійснюється Творчим молодіжним об’єднанням «Нівроку»  в рамках проекту «Прозорість і доброчесність публічного сектору», який виконується Програмою розвитку ООН в Україні та фінансується Міністерствомзакордонних справ Данії протягом 2015-2018 рр.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *