16-18 липня  2018 р. у Львові пройшов третій семінар рівня В “Торгівля та сталий розвиток” Громадської Школи Дієвих Практик ЄС CiSep.  CiSep  є модульною навчальною  програмою для активних громадян в Україні.  На її базі створ.ється мережа спеціалістів у сфері Угоди про Асоціацію з ЄС та Поглибленої і всеохоплюючої зони вільної торгівлі (ПВЗВТ), яка має на меті посилити прогрес європейської інтергації України.

На попередніх двох семінарах рівня В “Торгівля і сталий розвиток” було розглянуто  Главу 13 ПВЗВТ,  її положення,  виконання Плану заходів по імплементації Угоди, питання виконання основних стандартів праці та екологічних стандартів (ключові багатосторонні природоохоронні угоди), проблеми використання природніх ресурсів, розглянуто комплексні зобов’язання, такі як корпоративна соціальна відповідальність, зелена економіка, еко-маркування, справедливі та етичні торгівельні ініціативи.

Під час  дуже насиченого інформацією третього семінару  розглядали теоретичні та практичні аспекти проведення моніторингових кампаній, нові закони “Про стратегічну екологічну оцінку” та “Про оцінку виливу на довкілля”, дізнались про досвід Балкан в цьому аспекті, розібрали положення Оргуської конвенції.

Учасником рівня В “Торгівля та сталий розвиток” школи CiSep є член ГО “Нівроку”, випускниця рівня А та Б “Інтелектуальна власність”  Ольга Мазаєва.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *